Logga in för att spara

0 väska

Du har inga artiklar i din varukorg.

REGISTRERA NJJ 46,00 kr KOUPON MED KOD SE44  

Vår garanti

Wearzius.se är världens ledande bröllop och formell klädleverantör, med ett gott rykte för att ge perfekta klänningar till alla tillfällen. Vi har gjort massor av klänningar för kvinnor och tjejer över hela världen, och fler och fler kunder väljer nu oss som plats att handla för sina stora dagar och evenemang!

Anpassad skräddarsydd

Alla klänningar är anpassningsbara, och varje del är skapad av våra mästartekniker och skärs individuellt för varje klient. Varje klänning är noggrant handgjord på platsen för att garantera excellens.

Högsta kvalitet

Wearzius anställer bara de bästa klädtillverkarna och erfarna designers, som använder de finaste produktionsteknikerna för att skapa din klänning.

1. Vi väljer noga av högkvalitativa pärlor, pärlor, tyger och trådar för att skapa varje klänning. Vi letar efter livliga färger, vacker glans och rik texturer i allt material som går in i din klänning.

2. Många av våra klänningar har en vacker beading på ärmarna, kavajen eller kjolen. Professionella klädtillverkare spenderar timmar skickligt sy på pärlor och pärlor för att perfekta en elegant och klassisk design för dig.

3. Ruched detaljering är inte bara dekoration för din klänning - det kan hjälpa till att skapa en figur-smickrande siluett. Våra skräddare gör allt för hand för att skapa den perfekta formen och fullheten på varje klänning.

4. Alla våra klänningar är fullfodrade och strukturerade för att hålla sin form och smickra din figur. Våra fullskiktade klänningar använder en hårdfoderfodring under ett mjukt tyg som känns bekvämt mot huden.

Utmärkt kundservice

Oavsett vem och var du är, när du vill göra en order eller ge oss värdefulla råd, kontakta oss så snart du kan. Vi värdesätter relationen med kunder, partners och företag, som du, så vårt kundservice team väntar just nu på att hjälpa dig. 24 timmars live chat-tjänst är tillgänglig för att ta allt ditt samråd och förfrågningar. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.