Logga in för att spara

0 väska

Du har inga artiklar i din varukorg.

REGISTRERA NJJ 46,00 kr KOUPON MED KOD SE44  

Uppmärksamhet och vård

Produkt Outsourcing

Vi hanterar och kategoriserar stort antal betrodda tillverkare baserat på deras speciella kvalifikationer. Vi bygger också separata profiler för varje leverantör vi jobbar med, och värderar dem enligt standarder som: Positiv kommentar, genomsnittlig beställningstid osv. Denna webbplats kör en periodisk utvärdering på befintlig leverantörslista för att eliminera de fattiga leverantörerna, behåll endast de välutbildade och kundorienterade tillverkarna.

Orderbekräftelse

Liksom i klädindustrin är klänningens storlek och färg känsliga element, vilket kan förstöra vår kunds shoppingupplevelse enkelt. För att bättre lösa dessa odds etablerade vi en orderbekräftelseenhet under kundserviceavdelningen. Denna enhet ansvarar för att bekräfta varje detalj i din beställning.

Produktinspektion

Vi kontrollerar produkten innan vi levererar den, även vi vet att våra tillverkare är alla förtroende värdiga. Så här går det:

1. Din produkt kommer att produceras exakt enligt det tidtabell som arrangerats av oss, och det producerade objektet kommer att överföras till vårt centrum för inspektion av en grupp högutbildade inspektörer vid fullbordandet.

2. En grundläggande kontroll kommer att utföras för att säkerställa att produkten överensstämmer med beställningen, och vi fångade alla detaljerade krav som anges på din beställning.

3. Vårt QC-team kommer att göra en noggrann inspektion för att säkerställa att produktkvaliteten uppfyller de internationella ISO-kvalitetsnormerna, vilken produkt som inte uppfyller våra QC-standarder kommer att returneras för ersättning.

4. För de produkter som överlevts i vårt QC kommer inspektion att vidarebefordras till packningsteamet.

Produktförpackning

Vårt paketeringslag tar hand om varje objekt som överförs till dem för att undvika eventuella skador under förpackningsprocessen. Våra packningspersonal antar många nya sätt att stärka de yttre lådorna, så att ditt paket blir mer lufttätt, vattentak och tryckresistent. De synkroniserar också vårt leveransschema med de stora kurirerna som UPS, DHL, EMS och med dessa ansträngningar, vi kan alltid få det bra att gå paket som skickas till Sverige med den tidigaste tillgängliga flygningen.

Paketspårning

Kort efter att paketet skickats ut skickar vårt logistikcenter och vårt system dig ett mail som innehåller ditt spårningsnummer automatiskt. Du kan börja spåra var ditt paket kom direkt. Det betyder dock inte att vår plikt slutar här, eftersom ansvaret nu är tillbaka till kundserviceavdelningen och vår kundservicerepresentant väntar alltid på din sida tills ditt paket säkert kom fram till din dörröppning, viktigast av allt är nöjda med det mottagna objektet.

Nedan tar vi kläder för illustration, det betyder inte nödvändigtvis att vi bara kommer att specialisera oss på klädindustrin. Har varit chockad över att produkten kom fram till din dörröppning, som har super hög kvalitet eller perfekt passformsstorlek? På vår hemsida har vårt källteam alltid grävt och uppdaterat vår leverantörslista för att säkerställa att var och en av vår grossist, återförsäljare eller slutanvändare kan få de mest aktuella produkterna till lägsta pris.

Hur man rengör och bevarar?

Om Rengöring

Det bästa sättet att noggrant rengöra en bröllopsklänning eller kvällsrock innan du lagrar det är att ta klänningen till en högkvalitativ, professionell städare som specialiserar sig på bröllopsklänning och kvällsrockar. Om dock klänningen fortfarande är mycket ren med bara några små fläckar, finns det sätt hur en person kan behandla eller städa klänningen hemma.

1. Bestäm vilken tyg klänningen är gjord av. Om plagget är silke, spets eller en vintageklänning, är det bättre att få det rengjorts av en professionell.

2. Kontrollera klänningen noggrant för att hitta några fläckar, inklusive fläckar från svettningar, mat, vätskor och smink. Om klänningen är full längd, kommer kanten troligen att ha samlat smuts.

3. Använd en vit, torr absorberande duk för att försiktigt böja satinen efter applicering av en lämplig rengöringsvätska, som beskrivs i nästa steg. Innan du applicerar någon vätska eller rengöringsmedel på en fläck, testa den på en mindre synlig del av tyg för att undvika att du missfärgar klänningen.

4. Applicera väte för vin, svett och blodfläckar. Väteperoxid kan bleka tyger, men låt inte det sitta på tyget för länge om klänningen är någon annan färg än vit. För bläckfläckar, applicera en lätt spray av hårspray. För oljiga fläckar som smink eller mat, applicera ett lösningsmedel för kemtvätt eller en blandning av tvål och vatten.

5. Efter att ha blottat upp så mycket av fläcken som möjligt, applicera några droppar vitvinäger och blöt igen. Därefter spola ytan av tyg med vatten, blöt igen och låt sedan området torka.

6. För att städa ett smutsigt hem, dra bladen i några timmar i varmt vatten blandat med tvättmedel, var försiktig med att hålla resten av klänningen ur vattnet. Med en tandborste gnid försiktigt hemlinjen med sudsyvattnet för att lossa all smuts. Skölj noggrant med vatten.

7. Häng inte en klänning på en hängare för att torka efter att du har rengjort den. Våt tyg är tungt och klänningen kan sträcka eller riva. Placera istället klänningen över ett rent torkställ. Racket ska vara plastbelagt eller vinylbelagt, eftersom splinter från ett trä kan riva klänningen eller rosten från en metall som kan fläcka klänningen.

Om Bevarande

Om du tar så mycket omsorg med att behålla din klänning som du gjorde vid valet av den, kan den avnjutas som en familjens arvestycke för kommande generationer.

1. Spara påsen din klänning kom in, eller ta med en plastpåse för att skydda klänningen på väg till städaren.

2. Fråga din städare för en speciell syrafri låda för att lagra din klänning och packa den i syrafritt tissuepapper. Du kan också hänga klänningen av bodice genom att sy banden som är lite kortare än kroppsdelen på midjan, placeras på en vadderad hängare och omslag i en ren vit bomullslakan.

3. Förvara klänningen på ett tempererat, torrt ställe, ur direkt solljus.

4. Kontrollera din klänning på varje årsdag för att kontrollera eventuella missfärgade områden eller missade fläckar och att låta din klänning "andas".