Logga in för att spara

0 väska

Du har inga artiklar i din varukorg.

REGISTRERA NJJ 46,00 kr KOUPON MED KOD SE44  

Online Returpolicy

Obs! Vänligen läs följande returpolicy noga innan du lägger en beställning. Du bekräftar och godkänner vår returpolicy som standard när du väl har köpt på vår webbplats. Denna policy gäller wearzius.se.

Allmänna returregler

1. Kontakta vår kundtjänst för att initiera retureringsprocessen inom 14 dagar efter mottagandet av ditt objekt.

Observera att vi endast accepterar produkter i sitt ursprungliga skick, och vi kan inte behandla några produkter som returneras utan vår förkunskaper. Om du vill returnera någon eller alla delar av din beställning måste du kontakta kundservice på Kontakta oss och få en "Produkt Retur" formulär som måste ingå i ditt paket.

2. Färgfel: Om färgen på det mottagna objektet inte är det som beställdes är du kvalificerad att få full återbetalning.

3. Returerna gäller inte våra återförsäljare. Vänligen kontakta oss för ytterligare instruktioner.

Specifika riktlinjer för våra produkter

Order Avbeställning

Vi förstår att det är ett mycket viktigt åtagande att beställa en klänning för ditt speciella tillfälle, och vår avboknings politik formulerades med detta i åtanke. Det är dock viktigt att notera att våra klänningar är gjorda för beställning. När skräddarsydda processer har börjat, kan materialen inte återanvändas. Var vänlig informerad om att du efter det att du har beställt, har tid att ändra dig. För detaljer, se vår avbokningsregler nedan.

Avbokningsregler

- Beställningar avbokade inom 24 timmar efter betalningsbekräftelse kommer att vara berättigade till fullständig återbetalning.

- Beställningar avbokade inom 24 till 72 timmars betalningsbekräftelse kommer att vara berättigade till ett partiellt återbetalning bestående av full fraktkostnad och 80% av inköpspriset.

- Beställningar som annulleras inom 72 till 120 timmars betalningsbekräftelse kommer att vara berättigade till ett partiellt återbetalning som består av full fraktkostnad och 50% av inköpspriset.

- Beställningar som annulleras efter 120 timmar efter betalningsbekräftelse kommer endast att erhållas för delvis återbetalning av full fraktkostnad.

- När din beställning har skickats kan den inte längre avbrytas.

Om du vill avbryta din beställning, logga in på Mina beställningar, välj den ordning du behöver hjälp med och begära avbokning.

Ersättning eller återbetalning

Din tillfredsställelse är av yttersta vikt för oss. Vid ankomsten av ditt paket rekommenderas att du kontrollerar klänningen för att se till att den har gjorts i enlighet med dina beställningsspecifikationer. Testa din klänning så snart som möjligt utan att ändra, tvätta klänningen eller ta bort taggen. Observera att du måste kontakta oss för att initiera återgångsprocessen.

Om du återvänder eller byter klänningar eller tillbehör, se till att de är i sina ursprungliga förhållanden - oskränkt, obehandlat, oförändrat, oskadat, rent, fria från ludd och hår och med märkena intakta och fästa. Du kommer att vara ansvarig för alla returkostnader.

Defekta, skadade eller fellevererade artiklar

Du är kvalificerad att få full återbetalning om dina föremål är defekta, skadade eller misslevererade. Om du tror att dina föremål har skadats under leveransen måste du erhålla dokumentation för dokumentation från din leveransleverantör, som ska ingå i ditt återvände paket.

Storleksanpassning eller passande problem

Eftersom alla våra klänningar är sysade och anpassade, kan den färdiga klänningen variera med ungefär en tum i båda riktningarna av de angivna mätningarna. För att säkerställa att din klänning passar perfekt, har våra skräddare reserverat extra tyg i sömmarna för att möjliggöra mindre ändringar.

Storleksavvikelse

Om din klädstorlek skiljer sig från specifikationerna för din beställning med mer än en tum, uppmanas du att hitta en lokal skräddare för att göra justeringar. I det här fallet kommer vi att ersätta dig upp till 40% av inköpspriset för produkten (exklusive fraktkostnad). Om du väljer det här alternativet, kom ihåg att begära ett kvitto från din skräddare. Kopia av kvitto måste lämnas för att begära ersättning.

Artikeln är den storlek du beställde men passar inte

Vänligen förstå att artiklar som inte passar ordentligt men i enlighet med de specifikationer du beställt inte kan returneras eller bytas ut. Din möjlighet är att leta efter en lokal skräddarsydda tjänst till din egen kostnad. Observera att om dina orderspecifikationer skiljer sig mycket från den slutliga dimensioneringsförfrågan, är det kanske inte möjligt att ändra storlek.

Färgmatchning

Inställningarna på din datorskärm kan ändra färgen på bilderna som visas på webbplatsen. Liten färgavvikelse kan inte innebära att klänningen är defekt eller misslevererad. Om du är positiv att du har fått objektet i fel färg, vänligen kontakta kundservice för att se om en retur eller återbetalning är möjlig.

Föremål som inte kan returneras eller bytas ut

1. Inga avkastningar och inga utbyten för personliga föremål.

2. Inga avkastningar och inga utbyten för sköt, örhängen (inklusive smyckeset som innehåller örhängen) och personliga hygienartiklar (inklusive underkläder mm) på grund av hygieniska skäl.

Växlapolicy

Vi erbjuder ingen utbyteservice för några produkter för tillfället. Eftersom alla artiklar är beställda har vi inte färdiga klänningar eller produkter som kan skickas i utbyte mot dina returnerade varor. Du måste returnera oönskade artiklar (om de är berättigade enligt returpolicyn) och sedan placera en ny beställning på ersättningsartiklarna. Alla nya beställningar är föremål för den aktuella produktionsperioden.

Returprocess

1. Skicka in en returförfrågan på Kontakta oss till kundtjänst inom 14 dagar efter mottagandet av din beställning. Vänligen ange en förklaring och fotografier med anledningen till din retur.

Vi förbehåller oss rätten att inte acceptera avkastningen utan föregående godkännande från vår kundtjänst.

2. När vår kundservice har godkänt din förfrågan kommer vi att ge dig en returadress samt en returformulär för produkt som måste fyllas i och inkluderas i din retur. Var snäll och skicka varan via ditt lokala postkontor inom 3-5 arbetsdagar efter mottagande av returformuläret. Håll spårningsnumret säkert.

3. Alla returalternativ (er) kommer att gå igenom inspektioner. Vi behandlar återbetalningen när vi bekräftar att produkten har de problem du nämnde. När återbetalningen har behandlats av oss tar det vanligtvis 10-15 arbetsdagar eftersom pengarna krediteras ditt konto, beroende på din bank eller betaltjänst. Din bank- eller betaltjänst kan ta ut en liten transaktionsavgift.

4. Original fraktavgift & returfrakt kommer inte att återbetalas.