Logga in för att spara

0 väska

Du har inga artiklar i din varukorg.

REGISTRERA NJJ 46,00 kr KOUPON MED KOD SE44  

Pärlor Kväll Handväskor

Produktkod: BB0B02132A7

13137+ Views

Market Price: 921,10 kr

Sale Price: 241,60 kr

* Obligatoriska fält

You can receive this product before Apr 15,2023 if order placed TODAY. Buy now to save more money!

Pärlor Kväll Handväskor

 
 

ytterligare information

Paketvikt (g) 1000.0000

Bilder

 • Fina material
  fine material

  Vi väljer noga av högkvalitativa pärlor, pärlor, tyger och trådar för att skapa varje klänning. Vi letar efter livliga färger, vacker glans och rik texturer i allt material som går in i din klänning.

 • Elegant Beading
  hand beading

  Många av våra klänningar har en vacker beading på ärmarna, kavajen eller kjolen. Professionella klädtillverkare spenderar timmar skickligt sy på pärlor och pärlor för att perfekta en elegant och klassisk design för dig.

 • Utsökt broderi
  exquisite embroidery

  Broderar en bröllopsklänning tar stor skicklighet och ett öga för detaljerade mönster. Våra klänningar har utsökt handgjord broderi, som har blivit livliga från mönster och hantverk på klädtillverkare.

 • Hand Ruching
  hand ruching

  Ruched detaljering är inte bara dekoration för din klänning - det kan hjälpa till att skapa en figur-smickrande siluett. Våra skräddare gör allt för hand för att skapa den perfekta formen och fullheten på varje klänning.

 • Handappliques
  hand appliques

  Handgjorda applikationer kan ge en klänning den extra detalj som tar den från ganska till hisnande. Våra klänningar har applikationer arrangerade i vackra mönster och fästas för hand.

 • Foder och Boning
  lining and boning

  Alla våra klänningar är fullfodrade och strukturerade för att hålla sin form och smickra din figur. Våra fullskiktade klänningar använder en hårdfoderfodring under ett mjukt tyg som känns bekvämt mot huden.

 • Skräddarsydda Process
  lining and boning
 • Branddistribution
  brand distribution

  Vårt varumärke Wearzius.se har en oberoende plats för USA, Australien, Kanada, Storbritannien, Frankrike och Tyskland med 24 timmars kundservice.

 • Frakt
  shipping

  Vi skickar till över 200 länder över hela världen genom snabba och pålitliga leveranspartner.

De bästa erbjudandena