Logga in för att spara

0 väska

Du har inga artiklar i din varukorg.

REGISTRERA NJJ 46,00 kr KOUPON MED KOD SE44  

Om oss

Hallå, välkommen till WearZius, ett otroligt öga för vad som är nästa i mode.

 

Vi är ett ledande mode märke, har gärna presenterat de senaste kvinnors och tjejerna online kläder och accessoarer online. Sedan 2002 har vi åtagit oss att ge våra kunder bästa möjliga service och att förbättra det varje dag.

Våra produkter

WearZius har ett brett sortiment av kvalitetsklänningar, inklusive Plus Size Prom-klänningar, korta brudklänningar och långa formella klänningar i en rad stilar som a-line, sjöjungfruklänningar, backless, tvådelad och halter hals. Vi har eleganta klänningar i en mängd olika färger, stilar, längder och tyger. Vi kan också hjälpa dig att hitta den klänningen som passar dig. Välj din färg, storlek, längd och stil från våra bekväma filtreringsalternativ. Du kan också spara dina favoriter för att köpa senare, visa dina vänner eller få expertutlåtanden. En perfekt match för din springfling.

Varför välja oss.

· De senaste modetrenderna och måste ha modeartiklar;

· Prisvärda priser och ett exklusivt nätverksrum;

· Enkel och fri retur, orderstatus och spårning;

· Nästa dag leverans;

· Enkel navigering;

· En sida kassan och fler betalningsalternativ;

Vårt uppdrag

Vi tror att den viktigaste delen av vår framgång är vår kund. Det är därför vi fokuserar på att leverera en spännande shoppingupplevelse - och vi letar alltid efter nya sätt att förbättra den erfarenheten. Fri frakt och gratis avkastning, mobil shopping och spännande nya detaljhandelspartnerskap erbjuder oss fortsatt möjligheter att betjäna fler kunder på fler sätt med en ny, relevant shoppingupplevelse och inspirerande stil. Modeändringar. Shoppingändringar. Vårt engagemang för glada kunder gör det inte.

Office: Forstreet London Ltd,238 Hedge Lane, Palmers Green, London, England, N13 5DA