Logga in för att spara

0 väska

Du har inga artiklar i din varukorg.

REGISTRERA NJJ 46,00 kr KOUPON MED KOD SE44  

Hur man väljer

Varje kvinna önskar att se perfekt på hennes bröllop eller andra formella offentliga tillfällen. Passformen guide nedan ger viss information som kan vara till nytta för dig när du väljer en perfekt stil för din kroppstyp och tema.

1. A-line

Universellt smickrande, är A-linje silhuett verkligen en flickas bästa vän. Genom att försiktigt fackling från axlarna ner, skummar det kurvor snarare än att klamra sig fast vid dem, för att skapa en elegant silhuett.

är denna stil för dig? Om du är petite A-Line lägger en illusion av längd; om du högt det kan lägga fyllighet, och om du har kurvor du hellre täcka, gör A-line det också.

2. Balklänning

Den mest traditionella av alla klänning silhuetter, bollen klänning lägger kurvor genom att betona midjan och rinner graciöst in i en full kjol. Kjolen är bra på att gömma fulla höfter och skapa en vacker timglasfigur.

Är denna stil för dig? Ett perfekt val för formella eller "sagolika" inspirerade händelser, bollkappstil gör en underbar klassisk bröllopsklänning. Titta bra på de flesta kroppstyper.

3. Kolumn / Slida

fig-kramas kolumn klänningar finns i en mängd av axelbandslösa och rygglösa stilar. Detta moderna stil har blivit populär bland brudar som vill ha en chic eller strandbröllop.

är denna stil för dig? En elegant val för alla med breda axlar och smal, atletisk bygger, det kan också förlänga en petite siffra. Men om det finns vissa områden som du inte vill framhäva, dess klängig designen kanske inte är stil för dig.

4. Mermaid / Trumpet

Även känd som trumpet eller & rdquo;. passar och blänk & rdquo;, sjöjungfru klänningar monteras i toppen och flärd dramatiskt runt knät.

är denna stil för dig? Mermaid silhuetter framhäva bysten, midja och höfter ger ett timglas figur, så det är perfekt för att visa upp dina kurvor.

5. Empire

imperium silhuett har en livstycket med en hög midja direkt under bysten. Utseendet kan vara antingen mjuka eller flytande eller mer strukturerat och klassiskt, beroende på tyget och skär används.

är denna stil för dig? Imperiet siluett uppmärksammar upp, förbättra midjan samtidigt mjukgörande höfterna, vilket gör det till ett bra utseende för de flesta kroppstyper.

6. Mini

För super sassy brud, slutar allt populärare brud mini långt över knäna och är perfekt för att visa upp ett par sexiga stift.

är denna stil för dig? Den passar bäst för informella eller utomhus bröllop och är särskilt lämplig för sommaren stranden bröllop. Lika smickrande för längre brudar med långa ben eller kortare brudar som vill synas längre på deras speciella dag.

7. Knälång

En annan stor look för en avslappnad brud, denna klänning och rsquo;. s fållen slutar strax under knäet.

är denna stil för dig? Många petite eller kurviga brudar väljer denna stil för både elegans och komfort. Bäst för cocktail bröllop eller bröllop under varmare månader.

8. Tea-längd

Te-längd klänningar har en fåll som faller någonstans mellan botten av knäet och ner på vaden, vilket skapar en elegant men ändå avslappnad stil. Populär på 1950-talet, är denna stil ett bra val för dem som vill lägga till en vintage touch till deras bröllop ensemble.

är denna stil för dig? Tea-längd klänningar är perfekta för att visa upp benen och dra uppmärksamheten till en vacker par skor! Ett populärt val som en & rdquo; sekund & rdquo; klänning att byta till för din mottagning.

9. Fotsida

fotsid klänning är fållade höger vid anklarna och därigenom visa upp dina fötter och skor. Kjolen kan vara antingen full eller montering.

Är den här stilen för dig? Perfekt för brudar som vill presentera sig som smart, snygg och modern. Eftersom den här kjolens skal inte berör jorden, är det också mycket eftertraktade för utomhusbröllop eller för bruden som bara inte vill att gästerna går på slitage zius!

10. Golv-längd

Bara lite längre än ankellängdens brudklänning, är den här stilens kjol inte avsedd att dra på golvet utan snarare flyta bara inches ovanför den. Vissa golvlängdsklänningar kommer med detaljering längs kanten för att accentuera stilen.

Är den här stilen för dig? Snarare än att ha dina skor och fötter som är täckta av din klänning, kan du ofta balansera ut & rsquo; ditt bröllopsemble. Varför inte lägga till en annan färg till ditt bröllopsemble, till exempel rött och ha på sig ett par skor i den färgen? Gästerna blir glatt överraskad när de ser ett slående par skor som tittar ut när man går nerför gången!